Duurzaamheidscafé Duurzaam Vieren en Vakantie Plannen

Op woensdag 28 november vindt weer het Duurzaamheidscafé van Veenendaal plaats. Het onderwerp van deze editie is ‘Duurzaam Vieren en Vakantie Plannen’.

Aan het eind van het jaar worden vaak vakantieplannen gemaakt, hoe kunnen we dat duurzaam doen? En hoe vieren we de maand december eigenlijk op een duurzaam verantwoorde manier? Hoe houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk?

 

Dit zijn onderwerpen die aan bod komen met o.a. een presentatie van Charlotte Louwman-Vogels van Fair Tourism.

Het programma begint om 20:00 uur in de Cultuurfabriek, Kees Stipplein 74 in Veenendaal.

 

Fair Tourism streeft naar eerlijker toerisme, waarbij de natuur behouden wordt en de lokale bevolking actief betrokken is. We willen natuurlijk allemaal dat toekomstige generaties ook nog kunnen genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Door mensen enthousiast te maken voor duurzaam toerisme, creëren ze bewustwording voor het belang van behoud van natuur en milieu en betrokkenheid van de lokale bevolking op toeristische bestemmingen.

 

Het duurzaamheidscafé is bedoeld als ontmoetings- en inspiratieplek voor iedereen die zich met duurzaamheid bezig houdt in Veenendaal. Naast een gastspreker zijn er pitches voor duurzame ideeën en is er ruimte voor ontmoeting en uitwisseling.

Naar overzicht