Duurzame Huizen Route

Al 300 huiseigenaren hebben zich aangemeld voor de Duurzame Huizen Route op zaterdag 3 en 10 november. Dit jaar vindt ook de verkiezing van het duurzaamste huis van Nederland plaats.

Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw woning maar weet u niet waar te beginnen? Honderden huiseigenaren in heel Nederland vertellen u graag meer over hun ervaringen. In het hele land openen duurzame huiseigenaren hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 3 en 10 november. Met een grote variatie in woningen en soorten maatregelen is de huizenroute voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader. Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel inspiratie en idee├źn hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning of VvE.

Huiseigenaren die hun woning openstellen voor bezoek vertellen graag over hun aanpak. Ze geven antwoord op vragen als; Welke materialen zijn er gekozen? Waarom is er voor deze specifieke installatie gekozen? En wat zou u achteraf anders doen?

Denkt u na over hoe u het beste kunt isoleren? Heeft u een monument wat u gasloos wilt maken? Of wilt u meer weten over natuurlijke materialen? De Duurzame Huizen Route biedt de unieke kans om ervaringen uit eerste hand te horen
Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl/veenendaal welke woningen er bij u in de buurt opengaan en meldt u aan voor de woning van uw keuze.

Midweekje weg

Gaat u op bezoek bij een woning tijdens de Duurzame Huizen Route of stelt u zelf uw woning open? Dan maakt u ook nog eens kans op een midweekje met een bijzondere ervaring in een strohotel in Haps (Brabant).

Naar overzicht