Nieuwe aanvraag subsidie zonnepanelen

Zelf energie opwekken zonder te hoeven investeren: het kan weer! Zoals het er nu uitziet is er voldoende belangstelling om voor de derde keer SDE+ subsidie aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfsdaken. We organiseren een informatiebijeenkomst op maandag 10 september a.s.

Om nog te kunnen profiteren van de huidige, gunstige voorwaarden (we weten niet of die voor 2019 hetzelfde zullen zijn) en omdat half oktober de aanvraag ingediend moet worden, organiseren we een informatiebijeenkomst op maandag 10 september a.s. Er komt veel kijken bij het indienen van een collectieve aanvraag en daarom dient u nu snel te reageren als u mee wil doen.

Financieel voordeel

Bij de eerste twee collectieve aanvragen sloten ruim 60 ondernemers (met een netaansluiting van minimaal 3x100A) zich aan. Zij kozen voor zowel de volledige ontzorging door Econnetic en BOV tijdens het hele traject, als voor het aantrekkelijke financiële voordeel. In september wordt het eerste project gerealiseerd en dit najaar volgt de rest. Al deze ondernemers gaan dan direct besparen op hun energierekening en bijdragen aan een duurzaam Veenendaal.

Stap in

U kunt de zonnepanelen zelf aanschaffen maar u kunt ook alleen uw dak ter beschikking stellen. In beide gevallen is de energie-opbrengst geheel voor u. Wilt u ook instappen, dan is dit het moment! 

Informatiebijeenkomst

Meld u zich aan voor de informatiebijeenkomst van 10 september via https://www.chainels.com/111512979626547267/journal. Deze bijeenkomst gaat namelijk definitief door!  Heeft u wel serieuze interesse, maar kunt u er 10 september absoluut niet bij zijn, maak dan een afspraak met Econnetic door een e-mail te sturen naar 

Naar overzicht