LED-verlichting

Goede verlichting is onmisbaar in uw bedrijfspand. Naast verlichten is het namelijk ook van invloed op de werkprestaties van uw werknemers. Uit onderzoek blijkt dat met goede LED verlichting de werkprestaties stijgen. Wanneer u duurzaam wilt ondernemen en werkprestaties graag ziet toenemen, doet u er goed aan energiebesparende LED lampen aan te schaffen. 

De verlichting in uw bedrijf maakt vaak veel branduren: het kan een enorme besparing opleveren om over te stappen op LED lampen. Door energiezuinige LED verlichting kunt u gemiddeld 65% aan kosten besparen op het verbruik van uw energie.

Bovendien gaan LED lampen tot wel 50.000 branduren mee, en kunt u de levensduur nog verder verlengen door het slim regelen van uw verlichting. Hierdoor hoeft u uw lampen niet snel te vervangen. Ook dit scheelt in de kosten!

Er zijn verschillende soorten LED lampen, van bouwlampen en schijnwerpers tot buizen en panelen. Gezien het belang van goede verlichting is het van belang de juiste keuze te maken bij vervanging.